I dag åbner Dansk Outlet butik i Holbæk

Dansk Outlet åbner i dag ny butik i Holbæk. Foto: Dansk Outlet.

I dag slår tøjkæden Dansk Outlet dørene op til en ny forretning i Holbæk.

I Store Merløse har man længe kunne handle i Dansk Outlet, og fra i dag får kæden også en butik i Holbæk. Bag butikken i Holbæk står Henrik Knutzon, som også er franchisetager i butikkerne i Store Merløse og Korsør.

Den 2200 m2 store butik på Frejasvej er fyldt med tøj til hele familien og som noget nyt, har man også møbler til børneværelset og babyudstyr i butikken.

Holbæks borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen, kommer og klipper snoren over for officielt at åbne butikken klokken 8.00. Herefter fejres åbningen med hoppeborg til børnene og masser af tilbud. Åbningsfesten varer til og med søndag.

Leave a Reply