20. april 2024

Arkvofot: Rolf Larsen.

Det er indtil nu gået godt for Holbæk B&I's 1. hold i forårets kampe i Danmarksserien - men de har travlt med andet end fodbold: indspilningen af en ny slagssang for HB&I.
Arkvofot: Rolf Larsen.

Det er indtil nu gået godt for Holbæk B&I’s 1. hold i forårets kampe i Danmarksserien – men de har travlt med andet end fodbold: indspilningen af en ny slagssang for HB&I.

Tilbagte i 2015 kom “HB&I All Stars” med slagsangen “HB&I Det er blå blå energi”.

Nu er det så tid til en ny slagsang og denne gang er det duoen Jung & Lübbers, som står bag. Til de af vore læsere, som måske ikke er helt velbevandret ud i dansk fodbold, så kan vi da oplyse, at både Dan Lübbers og Danny Jung selv er tidligere professionelle fodoldspillere, selvom det er ved at være mange år siden. Siden karrieren stoppede har de gjort det som trænere, således er Dan Lübbers træner for serie 2 holdet Nørrebro United og Danny Jung er trænerkonsulent hos DBU.

Sangen er tilegnet klubbens afdøde formand, Kim Stroustrup, som ifølge HB&I’s hjemmeside, har været med under hele proessen og har sagt god for både ideen og sangvalget.

Du kan se billeder fra indspilningen med 1. holdet på HB&I’s hjemmeside – og høre en forsmag på Facebook.

Det skal blive spændende at se – og høre – om den nye slagsang kan sætte gang i publikum i Sportsbyen, når Holbæk spiller hjemme.