25. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

En 24-årig mand er telefonisk blevet sigtet for bl.a. kørsel uden førerret efter en episode tirsdag eftermiddag i Jyderup.

Ved 15-tiden bemærkede en politipatrulje, at den 24-årige førte en bil ad Markvænget ved Holbækvej. Politiet ville gerne tale med den 24-årige for at kontrollere, om han nu var i besiddelse af et kørekort, men den 24-årige ønskede åbenbart ikke kontakt med politiet. Han forsvandt i høj fart ad Holbækvej i sydlig retning uden at blive standset med henblik på nærmere kontrol.

Efterfølgende fik politiet bekræftet, at den 24-årige stadig ikke var i besiddelse af et kørekort, og ledte efterfølgende efter bilen, hvis nummerplader var blevet aflæst. Nummerpladerne passede imidlertid ikke til den bil, som den 24-årige var fører af, så disse blev afmonteret senere på eftermiddagen, da politiet fandt den 24-åriges bil efterladt i Jyderup.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at den 24-årige efterfølgende blev kontaktet telefonisk og sigtet for de forskellige overtrædelser af færdselsloven, så han kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelserne.