18. juni 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Tre bilister var lørdag eftermiddag impliceret i et færdselsuheld i lyskrydset Havnevej – Østre Havnevej i Holbæk.

Uheldet skete klokken 12.44, da en 32-årig kvinde fra Holbæk var kørt i en personbil ad Havnevej mod øst frem til lyskrydset, hvor hun foretog svingning til venstre ad Østre Havnevej mod nord. I modsat retning ad Havnevej kørte en 70-årig kvinde fra Holbæk, som stødte ind i den 32-åriges bil under hendes svingningsmanøvre.

Sammenstødet mellem de to bilister medførte, at den 70-åriges bil ramte ind i venstre side på en personbil, som en 48-årig mand fra Fårevejle St. førte også ad Havnevej mod øst.

Politiet oplyser, at den 32-årige kvinde blev bragt til skadestuen til et check, men var ligesom de to øvrige parter sluppet fra uheldet uden behandlingskrævende skader. Der skete omfattende skader på de implicerede køretøjer.