10. juni 2023
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Tre bilister var lørdag eftermiddag impliceret i et færdselsuheld i lyskrydset Havnevej – Østre Havnevej i Holbæk.

Uheldet skete klokken 12.44, da en 32-årig kvinde fra Holbæk var kørt i en personbil ad Havnevej mod øst frem til lyskrydset, hvor hun foretog svingning til venstre ad Østre Havnevej mod nord. I modsat retning ad Havnevej kørte en 70-årig kvinde fra Holbæk, som stødte ind i den 32-åriges bil under hendes svingningsmanøvre.

Sammenstødet mellem de to bilister medførte, at den 70-åriges bil ramte ind i venstre side på en personbil, som en 48-årig mand fra Fårevejle St. førte også ad Havnevej mod øst.

Politiet oplyser, at den 32-årige kvinde blev bragt til skadestuen til et check, men var ligesom de to øvrige parter sluppet fra uheldet uden behandlingskrævende skader. Der skete omfattende skader på de implicerede køretøjer.

Leave a Reply