16. juli 2024

Arkivfoto: Pixabay.com

Det er ikke altid, at man skal stole blindt på GPS'en - det kan en kvinde fra Nordsjælland tale med om efter hun lørdag formiddag blev ført på afveje.

Arkivfoto: Pixabay.com

Det er ikke altid, at man skal stole blindt på GPS’en – det kan en kvinde fra Nordsjælland tale med om efter hun lørdag formiddag blev ført på afveje.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog kl. 10.22 en henvendelse fra en undrende mand, som fortalte, der ca. 500 meter inde i skoven ved Ringstedvej uden for Mørkøv holdt en personbil med åbne døre og åben bagagerumsklap. Der var ingen personer til stede i området.

Politiet kørte til stedet og fik undervejs klarlagt, at bilen ikke var meldt stjålet. Fremme i området fik politiet kontakt til en 52-årig kvinde fra Nordsjælland, som fortalte, at hun var kørt fast med bilen, da hun havde kørt efter GPS’ens vejvisning. Området var ukendt for hende, hvorfor hun havde stolet på GPS’en.

Vejhjælp var nu blevet tilkaldt for at hjælpe hende med at få bilen fri, så køreturen senere kunne fortsættes på veje med et mere fast underlag.