20. maj 2024

Arkivfoto: Pixabay

Fredag aften er der mulighed for at høre masser af musik, når flere af Holbæk og Omegns Musikskoles bands går på scenen for at fyre den af.

– Efter nogle hårde corona-år vil vi have gang i tingene igen på HOM med masser af fælles kultur- og musikaktiviteter. Fællessang, større indendørs- og udendørs optrædener, hyggelige intime events, alt sammen åbent for alle. Vi savner det!, siger daglig leder på HOM Finn Reiner og fortsætter:

– Concert Night bliver vores første større arrangement her på HOM i alt for lang tid, og vores bands glæder sig til at fyre den af. Vi er jo en skole og kultursted, der plejer at have rigtig mange aktiviteter så det piner os, at vi ikke har kunnet være normal aktiv under hele perioden med corona-nedlukninger.

Concert Night er programsat med seks bands, nemlig The Vermouths, Siren, Study Jazz, Blues Band, Funky Business og MK Band. Aftenen bliver suppleret med enkelte sangsolister. Hvert band har udvalgt de bedste numre fra deres repertoire, så der er lagt op til, at det bliver en musikaften med total gang i den. Alle der har lyst, er velkommen til at deltage i Concert Night, som starter kl. 18.30. Det er gratis og foregår hos HOM på Krovejen 26 i Gundestrup. Der er bar, hvor man udover øl, vand og kaffe også kan købe toast -hvis man nu ikke har fået spist aftensmad, eller man bliver sulten i løbet af aftenen.

– Lad os sammen få en fed aften med masser af livemusik fra superglade bands, afslutter Finn Reiner.