24. februar 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politiet måtte sent tirsdag aften tage hunde i brug for at finde frem til den mulige fører af en forulykket bil.

Klokken 23.42 modtog politiet en anmeldelse fra en lokal borger om, at en bil var forulykket og havde påkørte nogle vejskilte på Tuse Lågevej. Efterfølgende var to mænd flygtet fra den forulykkede bil.

Flere patruljer kørte til uheldsstedet, hvor der ikke var nogen personer eller tilskadekomne.

Det viste sig, at den forulykkede personbil ikke var meldt stjålet. En hundepatrulje ledte efter de to flygtede mænd, der var flygtet til fods.

Efter knap to timers søgning i området endte sporene efter de to flygtede i den vestlige udkant af Holbæk by, hvor politiet fik kontakt til to spirituspåvirkede mænd. Der var tale om en 31-årig mand fra Kgs. Lyngby og en 33-årig mand fra Nordjylland, som begge blev anholdt som mistænkte for spirituskørsel i den forulykkede bil, som den ene anholdte var ejer af.

Begge anholdte blev løsladt efter afhøring til årsagen til færdselsuheldet, der måske skyldes en undvigemanøvre for et dyr på vejen.

Politiet afventer nu analyseerklæringer og skal have klarlagt, hvem der var fører af køretøjet på uheldstidspunktet. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.