26. maj 2024

Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk

Lørdag aften kort efter klokken 19 blev politi, ambulance og brandvæsnet sendt til en solouheld på Have Borupvej i Kr. Eskilstrup.

Lørdag aften kort efter klokken 19 blev politi, ambulance og brandvæsnet sendt til en solouheld på Have Borupvej i Kr. Eskilstrup.

En 61-årig mand fra Ringsted var kommet kørende mod sydvest ad Have Borupsvej med lav fart, da han udfor Kirkevænget formentlig havde fået et ildebefindende og var kørt over i modsat side af vejen og efterfølgende påkørt en hæk på en privat adresse.

Manden blev tilset af ambulancepersonalet på stedet.

Da den 61-årig i forbindelse med en alkometertest blev skønnet påvirket af alkohol over det tilladte, blev han sigtet for spirituskørsel i forbindelse med uheldet og fik under en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Ingen andre trafikanter var involveret i uheldet.