15. april 2024

Foto: Rigspolitiet.

I en rutinemæssig kontrol af trafikanter snuppede politiet torsdag ikke færre end seks narkobilister i løbet af ti timer i Holbæk.

Den første blev taget kl. 08.35 på Rørsangervej. Der var tale om en 37-årig mand fra Haslev, som blev sigtet for at køre påvirket i en personbil. Politiet mistænker ham for at være påvirket af cannabis.

Kl. 09.20 standsede politiet en 24-årig mand fra Holbæk på Kalundborgvej og sigtede ham.

Kl. 15.36 var det så en 26-årig mand fra Svinninge, som politiet anholdt og sigtede, efter han var blevet standset på Frejasvej.

På Kalundborgvej i Tuse sigtede politiet kl. 15.55 en 41-årig mand fra Regstrup for at køre lastbil påvirket. Der er mistanke om, at han var påvirket af både cannabis og amfetamin.

På Roskildevej i Ll. Grandløse blev en 51-årig mand fra Ruds Vedby sigtet kl. 18.20 for at føre personbil i påvirket tilstand.

Den sjette og sidste narkobilist, som politiet standsede i Holbæk torsdag var en 24-årig mand fra Jyderup, som kl. 18.20 blev standset på slotshaven. Udover at blive sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand, så blev han også sigtet for at føre personbil, fordi han ikke havde nogen førerret.

Alle sigtede blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, så de vil hver især høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.