25. juni 2024

Arkivfoto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

Torsdag ved 23.30-tiden kontaktede personalet i en restauration i Nygade i Holbæk politiet, da man mente, at en mandlig gæst havde forbud mod at være på restaurationen.

En patrulje kom til stedet og fik identificeret den mandlige gæst. Der var tale om en 18-årig mand fra Holbæk, som gerne måtte være gæst på restaurationen, idet han ikke havde noget forbud mod at være på stedet.

Selvom han altså ikke havde forbud mod at være på stedet, så blev han alligevel frihedsberøvet. Det skete fordi han var efterlyst som udeblevet fra fogedretten i Holbæk. Den unge mand fik lov til at overnatte i politiets varetægt og blev fredag afleveret i fogedretten.

Om han gentager sit forsøg på at være gæst på den pågældende restauration fredag aften, ved politiet ikke – men har heller ingen indvendinger imod det, hvis han for lyst.

1 thought on “Restaurationsgæst var eftersøgt til fogedretten

  1. …og det forstår ingen… eftersom den unge mand blev taget med kniv på sig d 4.Dec 21 og efterfølgende har fået forbud af politiet, mod at opholde sig i Nygade !!!!
    Vagthavende kunne i går ikke finde nogen sag på den unge mand ???
    Tilbage står vi som et stort spørgsmålstegn og tænker, om politiet overhovedet ikke taler sammen eller følger denne episode til dørs !!!!

Comments are closed.