12. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Forleden dag kunne vi fortælle om fire bilister, der kørte så stærkt på Skagerakvej i Holbæk, at de skal til ny køreprøve – onsdag aften kunne færdselspolitiet konstatere, at der stadig køres alt for stærkt på strækningen.

Klokken 18.08 blev en 45-årig mand fra Holbæk målt til at køre med mindst 89 km/t i en personbil, selv om højst tilladte hastighed ad Skagerakvej er 50 km/t. Manden havde endvidere ikke medbragt sit kørekort, hvorfor han blev sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven.

En alkometertest af den 45-årige gik lige til grænsen, så han slap for en sigtelse for spirituskørsel i forbindelse med de to øvrige overtrædelser af færdselsloven.

Klokken 19.33 var det så en 49-årig kvinde fra Holbæk, som blev målt til at køre for alt for hurtigt. Selvom den maksimalt tilladte hastighed er 50 km/t, så blev kvinden målt til at køre med mindst 84 km/t i en personbil.

Det kostede hende en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at begge sigtede kan nu forvente at høre yderligere fra politiet, som ud over en bøde vil nedlægge påstand om betinget frakendelse af kørekortet på grund af hastighedsoverskridelser med mere end 60 % på vejstrækningen.

Læs også: Trykkede for hårdt på speederen i byzone – Fire bilister skal til ny køreprøve