23. april 2024

Foto: Rigspolitiet.

En 38-årig mand blev søndag morgen anholdt og sigtet for røveri.

Foto: Rigspolitiet.
En 38-årig mand blev søndag morgen anholdt og sigtet for røveri.

Den 38-årige var ved 8-tiden i 7-Eleven på Holbæk Station, hvor han ville forlade butikken uden at uden at betale for to pakke cigaretter. Medarbejderen tog fat i den 38-årige i et forsøg på at tilbageholde ham, men det resulterede bare i, at den 38-årige blev udadreagerende og slog efter den mandlige ekspedient. Den 38-årige tog en hjulnøgle ud af sit ærme, og slog ud efter medarbejderen, men ramte ham ikke. Det lykkedes personalet at tage cigaretterne fra den 38-årige, som tabte sit slagvåben. Han samlede hjulnøglen op og forlod butikken med uforettet sag. Personalet slog herefter alarm.

En politipatrulje kørte hil stedet, hvor de på Holbæk Station mødte den mistænkte 38-årige mand på perronen. Han blev anholdt og sigtet for røveri og våbenbesiddelse, da han ved at anvende hjulnøglen som slagvåben, havde forsøgt at få cigaretterne med sig.

Den 38-årige blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Sagen blev herefter vurderet juridisk, hvor det blev besluttet, at der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Han blev løsladt ud på aftenen, men vil senere høre mere fra politiet i sagen.