24. juli 2024

Foto: Politi.dk

Fredag morgen var lokalbetjente på Vipperød Skole for at se, om færdselsreglerne på omkring skolen blev overholdt.

Fredag morgen var lokalbetjente på Vipperød Skole for at se, om færdselsreglerne på omkring skolen blev overholdt.

Det skete efter politiet forud for kontrollen havde fået anmeldelse om, at bilister standsede og parkerede steder, hvor det ikke var tilladt, hvilket gav anledning til farlige situationer for cyklister og gående.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at betjentene oplevede generelt god trafikadfærd og ingen trafikale problemer på skolen. To cyklister dog fik en påmindelse om at huske cykellygter fremover, men der blev ikke uddelt nogen bøder.

Flere forældre udtrykte, ifølge politiet, deres tilfredshed med politiets tilstedeværelse.