24. juni 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/Toby_Parsons/">Toby_Parsons</a> / Pixabay

Politiet søger vidner efter seks personbiler i Knabstrup i weekenden blev udsat for tyveri eller tyveriforsøg.

Arkivfoto: Toby_Parsons / Pixabay
Politiet søger vidner efter seks personbiler i Knabstrup i weekenden blev udsat for tyveri eller tyveriforsøg.

Tyveriet skete i løbet af lørdag aften og natten til søndag og alle bilerne har været parkeret på vejene Holbækvej, Bakken og Gartnerhaven i Knabstrup

Ifølge politiet har flere af bilerne været ulåste, så tyven har haft let adgang til at stjæle løse genstande som f.eks. punge med indhold, mindre kontantbeløb, personlige kort, solbriller, sko og tasker fra nogle af bilerne.

I et par køretøjer er der blot foretaget gennemrodning uden at stjæle noget.

Videoovervågning på en privat adresse på Holbækvej viste natten mellem lørdag og søndag kort efter midnat, at en fremmed mand var inde i den private indkørsel og undersøgte et ulåst køretøj, men dog uden at stjæle noget. Den fremmede mand blev beskrevet som: mand, nordeuropæisk af udseende, 20-30 år, almindelig af bygning, iført mørkt tøj og mørke sko.

Politiet har nu optaget rapport om de foreløbigt seks anmeldelser om tyveri fra biler eller forsøg herpå, men udelukker ikke, at der kan komme flere anmeldelser.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har set mistænkelige personer eller køretøjer i området natten mellem lørdag og søndag, idet oplysningerne kan være interessante i forhold til identificering af personen i den private indkørsel på Holbækvej. Politiet kan kontaktes på telefon 114.