25. juni 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det endte med en sigtelse for overtrædelse af knivloven, da en politipatrulje torsdag aften kort før midnat ville kontrollere nogle personer, som var i en parkeret bil på en p-plads i den vestlige del af Ladegårdsparken.

Da politiet ankom til p-pladsen blev der kastet noget ud ad bilens vinduer, og det viste sig at være en kniv med en bladlængde på 10 cm.

Politiet fik kontakt til en 21-årig mand fra Holbæk i bilen, og da han kunne mistænkes for at være den person, der havde været i besiddelse af kniven, blev han sigtet for overtrædelse af knivloven.

Den 21-årige nægtede sig skyldig i sigtelsen, men han gav dog sit samtykke til, at politiet måtte beslaglægge kniven som bevis i sagen. Han kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.