Afsløret med lasermåler: Kørte for stærkt med anhænger

Foto: Rigspolitiet.


Politiet vil kræve en betinget frakendelse af kørekortet til 28-årig mand, som mandag eftermiddag blev taget i at køre alt for stærkt på Skagerakvej i Holbæk.

Ved 17-tiden målte færdselspolitiet med en lasermåler trafikanters hastighed på netop Skagerakvej, på en strækning hvor højeste hastighed er 50 km/t.

Det var med lasermåleren, at en 28-årige blev mål, da han kom kørende i en personbil med tilkoblet påhængsvogn. Lasermåleren viste, at han kørte med mindst 72 km/t.

Den 28-årige blev sigtet for den overtrædelse af færdselslovens hastighedsbestemmelser. Han blev samtidig gjort bekendt med, at overtrædelsen var en overskridelse af hastighedsbestemmelserne med mere end 40 %, når han kørte med tilkoblet påhængsvogn, så han kan ud over en bøde også forvente en påstand om betinget frakendelse af kørekortet. Det vil i givet fald medføre krav om en ny teori- og køreprøve, såfremt han vil beholde førerretten fremadrettet og med en prøvetid på tre år, hvor han ikke må begå færdselslovsovertrædelser, der kan medføre f.eks. frakendelse af kørekortet.

Leave a Reply