29. maj 2023

Foto: Michael Johannessen.

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner efter skudepisoden mandag aften i Ladegårdsparken i Holbæk.

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner efter skudepisoden mandag aften i Ladegårdsparken i Holbæk.

Som vi tidligere har skrevet, blev der affyret flere skud, og politiet fandt efterfølgende projektiker og skudhuller i en opgangsdør i den østlige del af boligområdet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man kl. 22.31 modtog flere anmeldelse om, at der var hørt skud-lignende lyde i området, og at et par personer var set flygte i vestlig retning.

Flere patruljer kørte til stedet, her i blandt en hundepatrulje, for at lede efter de to flygtende personer, der blev beskrevet som mænd, 18-20 år, 160-170 cm høje, den ene iført sort dunvest og kasket, den anden mørkt tøj.

I området traf politiet nogle personer, som også havde hørt lydende, men var overbevist om, at der var tale om fyrværkeri.

Politiet iværksatte diverse undersøgelser i området og fandt herunder en opgangsdør, hvis rude var knust. Endvidere fandtes et par skudhuller i døren, og i området omkring opgangen fandt politiet også patronhylstre.

Området blev afspærret mens politietteknikere og hundeførere arbejdede på stedet med at sikre beviser og finde frem til spor, der kan identificere det anvendte våben og mistænkte bag skyderiet. Undersøgelserne blev afsluttet og afspærringen ophævet i området kl. ca. 03.00.

Ingen personer var tilsyneladende kommet til skade som følge af skyderiet med skarpe skud, idet politiet ikke fandt spor efter kvæstede personer. Heller ingen sygehuse havde fået indbragt nogen med kvæstelser efter et skyderi.

Politiet oplyser, at man ikke fået kontakt til nogen personer, der kunne have været målet for skyderiet.

Søger vidner

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner og andre, som har været i området før, under og efter skyderiet, og man hører gerne om eventuelle mistænkelige personer eller køretøjer i området, idet politiet ikke umiddelbart fik identificeret de to flygtende mænd i området.

Politiet opfordrer også de to flygtende mænd til at give sig til kende, så de kan afhøres til sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Læs også: Efterforsker skudepisode i Ladegårdsparken.

Video: Michael Johannessen.

Leave a Reply