25. juni 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Mandag formiddag kort efter klokken 11 modtog politiet en henvendelse fra en bilist, som fortalte, at en lastbil kørte slingrende ad Slagelsevej mod nord ved Holstrup.

Bilisten fulgte efter lastbilen og formåede at få standset lastbilen på Skovvejen. Bilisten formodede, at en teknisk defekt på lastbilen kunne være årsag til den slingrende kørsel.

En patrulje blev sendt til stedet og fik kontakt til lastbilchaufføren, en ædru 48-årig mand, som havde været på vej til værksted for at få lastbilen efterset.

Politiet valgte at lade lastbilen bugsere bort fra vejene, så en bilinspektør i første omgang kan få kigget på køretøjet for at fastlægge årsagen til den mulige slingrende kørsel, som lastbilchaufføren mistænkes for. Bilinspektøren vil senere komme med en erklæring til brug for en strafferetlig vurdering af chaufførens kørsel.

Efterlyser vidner

I forbindelse med sagen vil politiet gerne i kontakt med bilister, der forud for anmeldelsen har mødt eller overhalet den større, hvide lastbil på rute 255 Slagelsevej for at få oplysninger om lastbilens køreegenskaber og egne oplevelser i den forbindelse. Politiet kan kontaktes på telefon 114.