24. februar 2024

Foto: Michael Johannessen.

En anholdt føres væk iført dna-dragt efter knivangreb på Holbæk Station. Foto: Michael Johannessen.
En 20-årig mand, som politiet efterlyste i forbindelse med et knivangreb på Holbæk Station i november, er nu blevet anholdt.

Knivangrebet fandt sted om eftermiddagen lørdag d. 13. november i forbindelse med et slagsmål mellem den 20-årige og en 18-årig mand. Umiddelbart efter blev begge parter anholdt i sagen og begge blev efterfølgende løsladt.

Senere efterlyste politiet så den 20-årige mand.

Tip førte til anholdelse

Det var et tip, som kort før klokken 18.00 tirsdag førte til anholdelsen af den 20-årige. Tippet gik på, at han var set i området ved Slotshaven i Holbæk og flere politipatruljer kørte frem til stedet, hvor han blev anholdt helt udramatisk.

Den anholdte 20-årige er sigtet for knivangreb mod den 18-årige og har efter afhøring til sagen overnattet i et arresthus og vil senere i løbet af onsdagen blive fremstillet i Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling.

I samme sag havde politiet også efterlyst et vidne, som henvendte sig til politiet i Holbæk mandag formiddag, hvor han afgav forklaring om sine observationer i forbindelse med episoden på stationen.