19. april 2024

Foto: Rolf Larsen

Juleaften nærmer sig med hastige skridt. Men skulle du stå og mangle en julegave eller de sidste indkøb til juledagene, så bare rolig. De fleste butikker holder længe åbent i disse dage.

I bymidten i Holbæk holder de fleste specialbutikker åben fra kl. 10.00 til 18.00 frem til og med torsdag. De holder så lukket fredag (Juleaftens dag) samt 1. juledag og 2. juledag.

Julemand og Holbæk Garden
Når man nu alligevel er i midtbyen, så er der mulighed for at møde julemanden både tirsdag og onsdag. Tirsdag kl. 15.30 gæster han Smedelundsgade fra kl. og vil være at finde ved Føtex og Meny. Onsdag kl. 15.00 er det så Nygade, der får besøg af den travle julemand, som har taget sin sæk med, og har uddeling af julegodter til alle børn, han møder på sin vej.

Lillejuleaftensdag, torsdag, sørger Holbæk Garden for hyggelig julestemning med dejlig julemusik.

Gardens starter ved Føtex kl. 16.00 og bevæger sig så videre mod torvet omkring 16:25, hvor de også vil give en lille koncert, får så at spille kl. 16.50 nede ved Nygade/Ahlgade og herefter gå tilbage til Føtex.