21. februar 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 23-årig kvinde og en 25-årig mand – begge fra Tølløse – var lørdag morgen involveret i et færdselsuheld i krydset med Munkholmvej og Torkilstrupvej ved Rye i det sydlige Hornsherred.

Uheldet skete kort før klokken 9, da de to kom kørende i en personbil ad Torkilstrupvej og i krydset var fortsat videre frem og blev påkørt i bilens højre side af en anden personbil, som blev ført af en 28-årig mand fra København V.

Politiet oplyser, at både den 25-årige og den 28-årige slap uskadte fra sammenstøddet. Den 23-årige kvinde, der var passager i bilen, som blev ført af den 25-årige, var lettere fastklemt, så redningspersonalet måtte få hende ud af bilen. Hun blev herefter bragt til kontrol på skadestuen, hvor det, ifølge politiet, viste sig, at hun var sluppet fra uheldet uden behandlingskrævende skader.

Politiet har optaget rapport og der er mistanke om, at der kan være sket en overtrædelse af vigepligtsfbestemmelserne.