15. april 2024

Foto: Politi.dk

En 26-årig mand fra Falster blev fredag eftermiddag indhentet af personalet fra en telebutik i Ahlgade, da han forsøgte at flygte efter et tyveri.

Personalet anmeldte tyveriet og forfølgelsen til politiet kl. 14.52.

Den 26-årige havde stjålet en telefon og var flygtet fra butikken i retning mod statioenen. Personalet fulgte efter og fik fat i tyven på stationen. Det skete, ifølge politiet, på en måde der gjorde, at man modtog en anden anmeldelse om muligt slagsmål på stedet.

Da politiet kom frem til stationen kunne betjentene konstatere, at telebutikkens personale tilbageholdt den 26-årige, som under flugten havde smidt den stjålne mobiltelefon fra sig. Politiet anholdt den 26-årige, der blev sigtet for tyveri af mobiltelefonen og efterfølgende løsladt efter afhøring til sagen.