10. juni 2023

Foto: Michael Johannessen.

Politiet rykkede torsdag aften kort før klokken 20 talstærkt og svært bevæbnet ud til Ladegårdsparken efter flere anmeldelser om. at der skulle være både slagsmål og skyderi i gang i området Ladegårdsparken Vest.

Politiet rykkede torsdag aften kort før klokken 20 talstærkt og svært bevæbnet ud til Ladegårdsparken efter flere anmeldelser om. at der skulle være både slagsmål og skyderi i gang i området Ladegårdsparken Vest.

Det viste sig, at en 23-årig mand fra Sydsjælland og to lokale kvinder på 20 år, havde søgt tilflugt i den nærliggende Dagli’Brugsen. De oplyste, at de pludselig havde fået opfattelsen af, at de var uønskede i området, og derfor havde søgt tilflugt i supermarkedet.

Politifolk bevæbnet med maskinpistoler tog opstilling i området og både betjente og hunde afsøgte en del af boligområdet og området ved supermarkedet, uden at finde spor efter slagsmål eller anden personfarlig kriminalitet, som det hedder i politisprog.

Ingen var kommet til skade eller og ingen personer er blevet sigtet i forbindelse med episoden, og politiet forsøger nu at få afklaret hvad årsagen var til, at de tre personer søgte tilflugt i supermarkedet.

Leave a Reply