29. maj 2024

Arkivfoto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

Fredag aften blev Rema 1000 på Roskildevej i Holbæk forsøgt udsat for tricktyveri.

Kort efter klokken 20.30 havde to mænd henvendt sig ved kassen, hvor de forsøgte at veksle 3000 kroner hos kassemedarbejderen. Personalet blev opmærksomme på de to mænd, som havde en mistænkelig adfærd, hvor de forsøgte at forvirre medarbejderen i kassen. Da de to mænd opdagede, at de var blevet afsløret stak de af fra stedet uden at have fået nogen penge ud af det.

Tricktyveriforsøget blev anmeldt til politiet og de to mænd beskrives som:

A: Mand, 35-45 år, 170 cm, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Brun, Yderligere kendetegn: Stort sort fuldskæg, Talte: Engelsk, Iført: Hue, mundbind, sort tynd dunjakke, lyse joggingbukser

B: Mand, 35-45 år, 180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Talte: Engelsk, Iført: Hue, mundbind, blå tynd vat jakke.

Lingende sag i Lumsås

Tidligere på aftenen lykkedes det tricktyve, at snyde en kassemedarbejder i Rema 1000 i Lumsås på en lignende måde og derfor efterforsker politiet nu de to sager ud fra en formodning om, at der var tale om de samme to mænd i både Holbæk og Lumsås.

I Lumsås skete tricktyveriet kl. 19.35, da de to mænd ville betale for en plade chokolade, og samtidig veksle 3000 kr til mindre sedler. Snyderiet lykkedes, men tabet af det mindre pengebeløb blev først opdaget, da kassen blev gjort op.

Ved gennemgang af overvågningen blev tricktyveriet opdaget og anmeldt til politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, som har oplysninger om de to beskrevne mænd, eller som i øvrigt kan komme med oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.