15. april 2024

Foto: Rolf Larsen.

Region Sjælland samler nu PCR-teststederne i Holbæk på et sted, så der fra mandag kun laves PCR-test på teststedet ved Holbæk Sygehus.

Det betyder, at man ikke længere kan blive PCR-testet på det hidtidige testcenter på Rebslagervej 15, men i stedet skal til Gl. Ringstedvej 7.

Har man allerede bestilt tid til PCR-test på Rebslagervej fra d. 6. dec. og frem, så bliver tiden automatisk overflyttet. Så skal man bare møde op på Gl. Ringstedvej i stedet for.

I øjeblikket er der stort pres på PCR-testene og derfor opfordrer myndighedene til, at man kun bestiller tid til en PCR-test, hvis man har symptomer på COVID-19, er nær kontakt eller mand er testet positiv ved brug af hurtigtest. I andre situationer opfordrer myndighedern til, at man får foretaget en kviktest.

Som vi tidligere har skrevet, så åbner Falck kviktestcenter i den gamle Netto-butik på Gl. Ringstedvej på mandag, og lukker samtidig kviktestcentret i den gamle tennishal på Højen. Det kan du læse mere om i artiklen Kviktestcenter flytter til gammel Netto-butik

Fremover vil centeret på Rebslagervej kun fungere som vaccinecenter.