13. juni 2024

Foto: Rolf Larsen.

Snevejret gav problemer for trafikken både onsdag og torsdag, hvor flere bilister måtte sande, at vejene kan være glatte når det sner.

Et kig i politirapporten fra onsdag morgen til torsdag morgen viser at førere af både lastbiler, varebiler og personbiler havde problemer med, at holde kontrollen over deres køretøjer.

Onsdag:
Kl. 07.36: I krydset skovvejen – Amtsvejen ved Jyderup skred en 39-årig mand fra Holsted ud med en varebil med tilkoblet påhænngsvogn, så en modkørende ramte påhængsvognen. Ifølge politiet skete der kun materiel skade.

Kl. 09.27: Fra en forbipasserende bilist fik politiet en anmeldelse om, at en lastbil lå på siden i grøften på Ulvigvej ved Mørkøv. Lastbilen var skredet ud i et sving. Lastbilejeren ville selv sørge for borttransport. Ingen personer var kommet noget til.

Kl. 11.23: På Skovvejen ved Regstrup påkørte en 31-årig kvinde fra Føllenslev en is-/sneklump på vejen og mistede kontrollen over sin personbil og ramte en bil i vognbanen ved siden af. Der skete kun materiel skade.

Torsdag:
Kl. 04.48: På Holbækmotorvejen i vestgående retning ved afkørsel <19> Ringstedvej ved Holbæk, var en lastbil forulykket og holdt på tværs af næsten hele motorvejen. Gods i form af paller med varer og matalbure lå spredt ud på kørebanen. Stedet blev afspærret med skiltevogn og der blev tilkaldt køretøjer til at assistere med oprydning. Der sket ingen personskade.

Kl. 04.54: På Landevejen ved Svinninge kørte en bil i grøften på grund af det glatte føre. Bilisten kunne indledningsvis ikke komme ud, men det lykkedes. Ingen kom noget til. Bilisten ville selv sørge for borttransport. Ingen andre trafikanter var involveret i uheldet.

Kl. 05.54: En varebil kørte i grøften på Landevejen ved Holbæk. Føreren havde svært ved at komme ud. Politiet ankom til stedet og hjalp to personer ud af varebilen og kørte dem hjem. Der skete ingen personskade veduheldet og ingen andre trafikanter var involveret.

Kl. 06.11: Føreren af en varebil mistede kontrollen over varebilen og kørte ind i træ i en vejkurve på Nørupvej i Regstrup. Bilens fører – en 53-årig mand fra Regstrup – var ikke kommet til skade, men der skete materiel skade.