28. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 37-årig mand fra Holbæk fik tidligt i morges beslaglagt sin bil af politiet.

Sagen tog sin begyndelse kl. 04.48, da en politipatrulje besluttede sig for at lave en rutinemæssig kontrol af bil og fører, fordi bilens ejer ifølge politiets registre, ikke havde noget kørekort.

Bilen blev standset og det viste sig, at det faktisk var bilens ejer – en 37-årig mand fra Holbæk – som sag bag rattet i bilen. Han havde ikke noget kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret i personbilen.

Politiet kunne i forbindelse med sagen konstatere, at den 37-årige nu for tredje gang inden for de seneste tre år var blevet afsløret i at køre bil uden at have et kørekort. Hans personbil blev derfor beslaglagt med henblik på senere konfiskation, som retten vil tage stilling til i et retsmøde, som den 37-årige bilejer vil blive indkaldt til.