29. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Tre bilister fra henholdsvis Holbæk, Mørkøv og Vipperød var mandag morgen blandt de involverede i et sammenstød på Holbækmotorvejen ved afkørsel 10 Roskilde Øst.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at anmeldelsen om færdselsuheldet indløb til politiet kl. 06.55.

Politi og redningsmandskab kørte til stedet, hvor en del trafikanter var stødt sammen i vognbanen nærmest midterrabatten. Nogle køretøjer kunne selv køre ind i nødsporet, men bugseringskøretøjer blev tilkaldt til at fjerne de øvrige implicerede parter.

Politiet fandt ud af, at der faktisk var tale om to uheld i den tætte morgenmyldretidstrafik, idet det første uheld forårsagede endnu et sammenstød.

En 43-årig mand fra Holbæk holdt tilsyneladende ikke den fornødne afstand til en forankørende bilist, der blev påkørt bagpå. Dette sammenstød opdagede en 43-årig mand fra Mørkøv for sent, så han påkørte den anden 43-åriges bil.

Dette sammenstød med tre parter medførte, at fire andre bilister stødte sammen i et separat uheld, da en 30-årig mand fra Vipperød ikke i tide opdagede uheldet foran ham, så han påkørte bilisten foran sig. Det bevirkede, at to andre bag den 30-årige heller ikke nåede at bremse i tide, så de blev også impliceret i uheldet.

Ingen personer var kommet noget til, oplyser politiet.

Kl. ca. 07.30 var alle biler væk fra kørebanen, så trafikken i retning mod København kunne passere uhindret.