19. juli 2024

Borgmesteren foreslår nu stationen rives ned for at komme utrygheden til livs. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Røverier, overfald, slagsmål og generel utryghed på Holbæk Station får nu borgmesteren til at foreslå, at stationen skal rives ned.

Borgmesteren foreslår nu stationen rives ned for at komme utrygheden til livs. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Røverier, overfald, slagsmål og generel utryghed på Holbæk Station får nu borgmesteren til at foreslå, at stationen skal rives ned.

Den idé fremlagde borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S) søndag overfor TV2 Øst.

Det skete efter den seneste episode på stationen, der fandt sted lørdag eftermiddag, da to unge mænd kom i slagsmål. I forbindelse med slagsmålet så vidner knive. Begge unge blev anholdt, men senere løsladt igen.

Til TV2 Øst sagde borgmesteren:

– På sigt kunne jeg rigtig godt tænke mig, at vi får revet hele stationen ned og får bygget en ny. Holbæk Station er bygget til ballade. Der er for mange små kroge og mørke gange. Den er simpelthen ikke tidssvarende, og rigtig meget af dét gør, at der simpelthen er utrygt at være.

Det er dog ikke Holbæk Kommune som ejer bygningerne, og en nedrivning vil formentlig ikke ske i nærmeste fremtid.

Problemerne på Holbæk Station er langt fra af nyere dato, men har stået på i årevis.

3 thoughts on “Borgmesteren vil rive stationen ned

  1. Hvis Christina tror det løser problemet er hun naiv. Det eneste de har respekt for er en udvisning. Statuer dog nogle eksempler så problemet bli’r løst. Men det tør du nok ikke, du skulle jo nødig gøre dig utilbens for radikale Emres støtte til dit kandidatur som borgmester efter valget.
    Hvorfor nævner @Holbæk online ikke at Christina ikke vil udvise de muslimske kriminelle, er i som mange journalister bange for islam?

  2. Det jo nemt for borgmesteren at sige, at stationen skal rives ned. Det er IKKE kommunens ejendom. Og når ejere, DSB, så siger, at de ikke vil bruge millioner af kroner på at løse problemerne for kommunen, så kan Christina i bedste socialdemokratiske stil vaske sine hænder og sige: “Jeg prøvede at løse problemet” og så lade tingene fortsætte som hidtil med flere overfald på stationen i mange år fremover.

  3. Hej Lis Jeppesen. Det kan være svært det med samfundets indretning og hvem der gør hvad. Men det er altså ikke en bys borgmester som kan udvise folk. Det er domstolene. Borgmesteren kan ikke engang blande sig i hvilke sigtelser eller tiltaler politiet rejser.

Comments are closed.