12. juni 2024
writing business money research

Arkivfoto: Olya Kobruseva / <a href="https://www.pexels.com/photo/writing-business-money-research-7873559/" rel="nofollow">Pexels.com</a>

Interessen for investering i aktier er stigende i Vestsjælland og nu inviterer den lokale afdeling af Dansk Aktionærforening alle interesserede til åbent hus.
writing business money research
Arkivfoto: Olya Kobruseva / Pexels.com

Interessen for investering i aktier er stigende i Vestsjælland og nu inviterer den lokale afdeling af Dansk Aktionærforening alle interesserede til åbent hus.

De seneste år er mange helt almindelige danskere begyndt at investere i aktier. Engang troede man at aktier var forbeholdt ældre gråhårede mænd med en cigar i den ene hånd og en whiskey i den anden hånd. Det er i hvert fald rigtig mange år siden – hvis det nogensinde har været sådan, fortæller formanden for den lokale afdeling af Dansk Aktionærforening, Bjarne Kongsted.

I anledningen af Investorugen 2021 som arrangeres af Dansk Aktionærforening holder lokalafdelingen åbent hus på Holbæk Bibliotek torsdag d. 18. november.

-Det gør vi for at invitere lokalbefolkningen -som dækker hele Vestsjælland, fra Odden i nord og ned til Næstvedområdet til en snak om det, at være investor. De sidste par år har vist en markant stigende interesse for at komme i gang med at investere.

Specielt mange unge har fået blod på tanden og meldt sig ind i Aktionærforenings lokalafdeling.

– Vi har set en stor medlemsfremgang under Covid 19, fortsætter Bjarne Kongsted. – Hovedforeningen er landsdækkende og har i mange år haft en aktiv lokalforening i Ringsted, men også i Holbæk har vi været aktive og vi håber, at vi med dette tiltag kan få gang i Holbæk afdelingen igen! Men alle er velkomne uanset hvor der holdes møder. Alt det kan man læse mere om på foreningens hjemmeside.

Ud over uddannelse og inspiration til de private investorer arrangerer lokalforeningen også events med besøg af personer fra aktieverdenen. Bjarne Kongsted oplyser, at onsdag d. 1/12 kommer CEO fra Otto Mønsteds Fond, Nina Movin på besøg i Mørkøvhallen. -Selv som småsparer er det altid inspirerende at høre hvordan de professionelle investorer får mest muligt ud af pengene.

På åbent hus aftenen kan du møde repræsentanter fra den lokale bestyrelse, der vil fortælle lidt om Aktionærforeningen og svare på spørgsmål fra nye som erfarne aktie-investorer. Alle er velkomne uanset niveau og erfaring. Deltagelse er gratis og foreningen byder på en forfriskning.

Arrangementet varer fra kl. 17.00 til 20.00.

Man kan læse mere om Investorugen på www.shareholders.dk/investorugen eller om Dansk Aktionærforening på www.shareholders.dk