19. april 2024

Foto: Michael Johannessen.

Politiet har anholdt en person og leder fortsat efter tre andre, efter kørsel i en stjålet bil.

Tirsdag kort før klokken 17.30 ville politiet lave en rutinemæssig kontrol af en bil, som blev set køre i rundkørsel Gl. Ringstedvej / Skagerakvej i Holbæk.

Men føreren af varebilen ønskede tilsyneladende ikke at tale med politiet, og fortsatte sin kørsel til Ladegårdspakrne, hvor bilen blev efterladt kort efter indkørslen til boligområdets østlige del, da fire personer løb væk fra bilen.

Politiet fik indhentet føreren, der var en 25-årig mand fra Holbæk, som man mistænkte for at være både spiritus- og narkotikapåvirket under kørslen.

Bilen viste sig, at være stjålet og forsynet med nummerplader, som ikke hørte til bilen.

Den 25-årige blev under disse omstændigheder anholdt og blev sigtet for at have været i besiddelse af en ulovlig kniv, som han havde kastet fra sig under flugten.

Varebilen blev bugseret bort fra området, og den 25-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Når analyseresultaterne foreligger, vil den 25-årige høre nærmere herom og om, hvordan sagerne forventes afgjort.

Flere patruljer blev tilkaldt, herunder hundepatrulje i forsøget på at finde de tre andre, som var løbet væk fra bilen. Det lykkedes ikke, men politiet vil fortsat forsøge at få identificeret de tre.

Video: Michael Johannessen.