23. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 81-årig mand omkom onsdag i en soloulykke i Skelbæk ved Snertinge.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 81-årig mand omkom onsdag i en soloulykke i Skelbæk ved Snertinge.

Ulykken skete kort før klokken 12.30, da den 81-årige, ifølge politiet, formentlig fik et ildebefindende under kørslen og påkørte autoværnet i siden af vejen. Bilen fortsatte herefter ud i vejrabatten, hvor den ramte en flagstand og endte med at påkøre et træ.

Politi og redning kørte til stedet, hvor den 81-årige blev reddet livløs ud af bilen og fløjet til Rigshospitalet i lægehelikopter.

Den 81-årige blev erklæret død på Rigshospitalet.

Mandens pårørende blev underrettet om ulykken.

En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og politiet afventer nu undersøgelserne af uheldsstedet og af den 81-årige mand, for at kunne fastslå, om ulykken var årsag til, at han omkom.