23. april 2024

Foto: Henning Lundhøj

Efter at have ligget stillet på grund af Covid-19 kom det populære swapmeet-marked i Oplevelsescenter Nyvang i weekenden i gang igen.

Efter at have ligget stillet på grund af Covid-19 kom det populære swapmeet-marked i Oplevelsescenter Nyvang i weekenden i gang igen.

Mere end 100 boder med alt fra godt brugt til splintrende nyt til bilen, motorcyklen og knallerten var linet op, og for mange af de fremmødte var prisen underordnet når den stump man lige stod og manglede blev fundet.

Mange veteranbiler var startet tidligt om morgenen for at få en god plads ved hovedhuset, hvor de kunne beses, mens der ikke var så mange motorcykler – garanteret på grund af vejret, der bød på dryp i løbet af formiddagen.

Det var ikke kun gamle lygter, halvslidte bremsekabler og alverdens dippedutter og dingenoter, der fik publikum til at flokkes. Også Nyvangs slagter havde en god dag, og der var kø hele formiddagen for at købe en lun frikadelle med brød til.

Der har været over 3.000 besøgende på hele søndagen. Parkeringspladsen blev hurtig fyldt op med biler.