29. november 2023

Arkivfoto: Merete Ruud Hansen.

Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker fortsat en sag om mulig krænkelse af en hest på Holbæk Rideskole – nu er der nyt om den mulige hestekrænker.

Politiet arbejder med flere tips fra borgerne og er nu klar til at komme med yderligere detaljer i signalementet og mindre ændringer. Den mistænkte vurderes lidt ældre end først beskrevet.

Han beskrives som: 30-35 år, 160-170 cm høj, lys i huden, slank og senet af bygning, kortklippet hår med tydelige bakkenbarter. Han var iført skjorte, shorts og iført Jodhpurs – korte ankelstøvler i læder med elastikker i siden.

Politiet er meget glade for de mange tips fra borgerne, og vil stadig meget gerne høre fra vidner, som har oplysninger om den beskrevne mand, der kan være kendt i gadebilledet med sixpence, bakkenbarter og korte ankelstøvler – såkaldte Jodhpurs med elastik. Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 114.