16. juli 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Lørdag var der sommerfest i boligområdet Ladegårdsparken - nu viser det sig, at en af deltagerne er blevet testet positiv for COVID-19.

Arkivfoto: Rolf Larsen.
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Lørdag var der sommerfest i boligområdet Ladegårdsparken – nu viser det sig, at en af deltagerne er blevet testet positiv for COVID-19.

Festen, der bl.a. bød på mange aktiviteter for områdets børn, hyggeligt samvær og aftensmad, trak en del beboere til.

Mandag har Holbæk Boligselskab udsendt en meddelelse til festens deltagere om, at en af deltagerne er blevet testet positiv for COVID-19.

I opslaget opfordrer boligselskabet festdeltagerne til at lade sig teste. I opslaget hedder det:

“Har du deltaget i sommerfesten i Ladegårdsparken, kan det være, at du har været i nærkontakt/anden kontakt til den smittede.

Vi opfordrer derfor alle beboere, der har deltaget i festen til at få foretaget en PCR test på 4. dagen, som er onsdag den 1. september og igen fredag den 3. september.”

Testen kan tages i Region Sjællands testcenter på Rebslagervej 15 i Holbæk. Der er mulighed for at blive testet både med og uden tidsbestilling. Åbningstider m.m. kan findes på www.coronasmitte.dk.

Ifølge opslaget, behøver man ikke gå i selvisolation, og kan også godt gå på arbejde, uddannelse, mv. hvis man i øvrigt ikke har symptomer på COVID-19.