Mulig hestemishandling: Politiet søger mand med atypisk gang

I forbindelse med sagen om mulig mishandling af en hest i HOlbæk Rideklub natten til tirsdag, søger politiet nu en mand med atypisk gang.

-Vi tager sagen meget alvorligt, og vi har forståelse for, at folk tilknyttet rideskolen er bekymrede over, at der igen har været besøg af en ukendt person. Vores efterforskere har haft gang i flere undersøgelser på gerningsstedet, og herunder har vi også sikret optagelser fra den opsatte videoovervågning, siger vicepolitiinspektør Lars Krogsgaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet har været i kontakt med den dyrlæge, der har undersøgt en hest på stedet. Dyrlægen har efterfølgende udfærdiget en rapport, som indgår i politiets efterforskning.

-Vi har en formodning om, at manden ikke har været i stalden for at stjæle eller forøve hærværk, og gerningsstedsundersøgelserne skal sammen med den modtagne rapport fra dyrlægen nu give et klarer billede af, hvad der er foregået på stedet, siger Lars Krogsgaard og understreger:

-Vi har nogle rigtig gode spor nu, som skal pege os i retning af den person, der har indfundet sig på stedet. Vi opfordrer herfor manden til selv at henvende sig til politiet, så vi kan få hans forklaring, siger vicepolitiinspektøren.

Manden beskrives som værende 20-30 år, 160-170 cm. høj, almindelig af kropsbygning, lys hudfarve, kort hår, iført skjorte, shorts, ankelsokker, støvler og sixpence, atypisk gangart, hvor han gik med armene langt ud fra kroppen.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra personer, der har oplysninger, der kan være relevante til sagen. Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på 4635 1448 eller via nærmeste politi på 114.

Læs også: Ny sag: Ukendt gerningsmand mishandler hest

Leave a Reply