19. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 24-årig mand mistede lørdag aften sin bil og fik i tilgift en stribe sigtelser.

Den 24-årige, der er uden fast bopæl, blev standset ved 18-tiden af politiet, da han kom kørende i en personbil ad Smedelundsgade i Holbæk.

En narkometertest indikerede, at den 24-årige kunne mistænkes for at være påvirket af både kokain og cannabis under kørslen.

Ved nærmere undersøgelse af bilen viste det sig, at bilen ikke var registreret, men forsynet med et sæt nummerplader, der var meldt stjålne fra Ballerup dagen før. Endvidere viste en nærmere kontrol af den 24-årige også, at han ikke havde nogen førerret, så han blev ud over tyveri af nummerpladerne også sigtet for kørsel uden førerret.

Da det var tredje gang inden for tre år, at den 24-årige blev afsløret i at køre bil trods manglende førerret valgte politiet at beslaglægge bilen.

Den 24-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Når analyseresultatet af blodprøven foreligger, vil den 24-årige høre nærmere politiet om afgørelse på sagen.