30. maj 2024

MC'er til træf på Orø i 2017. Foto: Jesper von Staffeldt.

Sidste år måtte motorcykelklubben MC Island aflyse sit motorcykeltræf på Orø på grund af coronavirusen. Men i år kan motorcyklister fra hele landet igen mødes til træf på øen i Isefjorden.
MC’er til træf på Orø i 2017. Foto: Jesper von Staffeldt.

Sidste år måtte motorcykelklubben MC Island aflyse sit motorcykeltræf på Orø på grund af coronavirusen. Men i år kan motorcyklister fra hele landet igen mødes til træf på øen i Isefjorden.

MC Island har længe været i gang med planlægningen og forberedelserne til det populære træf, der afholdes i dagene 27. – 29. august. Som de skriver på hjemmesiden: “Øllet er bestilt, græsset er slået og vi har bestilt godt vejr”.

Da Orø som bekendt er en ø, så er det nødvendigt for motorcyklisterne, at tage færgen for at komme over fra fastlandet. Heldigvis har klubben sørget for, at der er gratis færge for alle på MC, og det gælder både sejladsen fra Holbæk og fra Hammer Bakke.

Selvom coronavirusen altså ikke bliver årsag til aflysning i år, så spøger den alligevel. Det er nemlig et krav, at alle kan fremvise gyldigt coronaps for at deltage, for man vil ikke blot være Danmarks hyggeligste MC træf, man vil også være det mest corona sikre træf nogensinde. Derfor bliver alle tjekket ved ankomsten og udleveres armbånd til dem med coronapas.