27. februar 2024

Foto: Politi.dk

En 80-årig mand blev torsdag aften i sidste uge overfaldet og udsat for røveri – nu søger politiet en mand, som kom den 80-årige til undsætning.

Overfaldet skete ca. kl. 19.45 på Industrivej i nærheden af den gamle silo.

Den 80-årige mand havde været på indkøb og gik med sin rollator ad Industrivej, da fire unge mennesker af anden etnisk oprindelse end skandinavisk sparkede til og fjernede rollatoren fra forurettede. Han faldt omkuld, og liggende på vejen blev han sparket af de unge, som efterfølgende fik udleveret et mindre kontantbeløb, inden de flygtede bl.a. på en knallert.

Den 80-årige råbte på hjælp, hvorefter den hjælpsomme mand kom ham til undsætning.

Mandens identitet er ukendt for både offeret og politiet, hvorfor politiet nu efterlyser ham som vidne i sagen.

Den 80-årige er efterfølgende blevet undersøgt på skadestuen og havde pådraget sig p.t. mindre alvorlige skader som følge af efter overfaldet.

Politiet vil gerne i kontakt med den hjælpsomme mand, som offeret ikke har kunnet beskrive nærmere i forbindelse med en afhøring til sagen. Oplysninger, der kan være med til at identificere manden, bedes givet til Lokal efterforskning på Holbæk politistation via tlf. 114. Endvidere vil politiet også gerne have oplysninger om de unge mistænkte, så de kan blive identificeret og afhørt til sagen.

1 thought on “Unge overfaldt 80-årig rollatorbruger med skub og spark

  1. Det kommer ikke bag på nogen, at netop den slags “kulturberigere” er så feje at de overfalder en 80-årig mand med rollator.

Comments are closed.