21. februar 2024

Foto: Politi.dk

Søndag aften kort efter klokken 20 rykkede politiet ud til Sankt Nicolai Kirke i Holbæk efter man havde fået en anmeldelse om, at en mand gik og slog på ting ved kirken, mens han råbte højt.

Patruljen kørte til Sankt Nikolai Kirke, men fandt ikke manden. Betjentene fandt heller ingen tegn på skader på ting omkring kirken.

Ti minutter senere var den gal igen. Politiet fik en ny anmeldelse om uorden på Jernbanevej, hvor samme mand nu gik og slog på ting med et jernrør. Politiet kørte til stedet og fik her kontakt til en 45-årig mand fra Greve, som i kraftigt spirituspåvirket tilstand havde skabt uorden på stedet. Heller ikke her fandt politiet ting, som var beskadiget.

Den 45-årige var udadreagerende og råbende, så han blev anholdt for at skabe ro på stedet. Han blev taget med i detentionen, hvor han blev løsladt tidligt mandag morgen uden at være blevet sigtet for noget.