24. juni 2024

Foto: Morten Sundgaard

Fjerde etape af cykelløbet PostNord Danmark Rundt blev fredag kørt med start i Holbæk centrum og en rute, der gik gennem hele kommunen, inden etapen sluttede i Kalundborg.

Fjerde etape af cykelløbet PostNord Danmark Rundt blev fredag kørt med start i Holbæk centrum og en rute, der gik gennem hele kommunen, inden etapen sluttede i Kalundborg.

Mange mennesker havde fundet vej til Ahlgade, hvor der var underholdning og præsentation af rytterne, inden Statsminister Mette Frederiksen (S) og borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S) holdt taler.

Feltet blev sendt samlet afsted – en såkaldt neutraliseret start – fra Ahlgade. Herefter gik turen via Kalundborgvej og Stenhusvej til Omfartsvejen hvor løbet blev givet frit ved Holbæk Sportsby. Herfra gik det videre mod Vipperød, Tølløse, Mørkøv, Jyderup for så at fortsætte til Kalundborg, hvor der blev kørt fire omgange, inden amerikanske Colin Joyce fra Rally Cycling kunne køre i mål som vinder efter knapt 189 km.

På anden pladsen kom Sebastian Nielsen fra cykelholdet Restaurant Suri – Carl Ras, der har base i Holbæk.