Havde barn med i bilen: Kvindelig bilist testet positiv for narkococktail

En 24-årig kvinde blev torsdag ved 9-tiden anholdt og sigtet for, at have kørt bil ad Landevejen ved Ny Hagestedvej, mens hun var påvirket af narkotika.

I bilen var også en mand samt et barn, som overværede, at den 24-årige deltog i en narkometertest med udslag for påvirkning af benzodiazepiner, cannabis, amfetamin, methamfetamin og metadon. Mistankegrundlaget for kørsel i narkotikapåvirket var derfor til stede, så politiet anholdt den 24-årige med henblik på udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Bekymret for barnet

Anholdelsen medførte ophidselse både hos den 24-årige og manden, så politiet blev udsat for høje råb, skældsord og aggressiv adfærd. Ud fra disse omstændigheder og især en bekymring for barnet valgte politiet efterfølgende at skrive en socialrapport, så de sociale myndigheder kan undersøge kvindens omsorg for sit barn.

Kvinden blev sigtet for yderligere end narkokørsel og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når analyseresultatet fra blodprøven foreligger.

Leave a Reply