23. april 2024
Rema 1000 på Markvænget i Jyderup har fået ny købmand.

Martin Rysgaard Hansen er ny Købmand i Rema 1000 i Jyderup. PRfoto: Rema 1000.

Rema 1000 på Markvænget i Jyderup har fået ny købmand.

Martin Rysgaard Hansen overtog i onsdags butikken efter købmand Rasmus Klæbel.

Martin Rysgaard Hansens karriere startede som ungarbejder i REMA 1000 i Kalundborg, hvor han arbejdede i otte år, før han kom til REMA 1000 i Fårevejle, hvor han har været souschef i de sidste to år. I løbet af de ti år har Martin Rysgaard Hansen gennemført REMA 1000s elevuddannelse og talentuddannelse for kommende købmænd.

Nu er han så i gang med en ny udfordring som købmand:

-Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for REMA 1000 i Jyderup. Det er en stor drøm, der går i opfyldelse. Jeg går til opgaven som købmand med stor ydmyghed, og benene plantet på jorden, og med ambitioner om at drive en inspirerende butik med fokus på blandt andet frugt og grønt og sundere alternativer, siger han.

Ét af de vigtigste fokusområder for den kommende købmand er den gode kunderelation, og derfor skal den gode kundeoplevelse sættes i højsædet:

-Det er vigtigt for mig, at vores kunder kan lide at handle hos os, og jeg ser frem til – sammen med hele holdet af medarbejdere i butikken – at arbejde for at give alle kunder de bedste oplevelser hver dag, siger Martin Rysgaard Hansen.

Privat bor Martin Rysgaard Hansen i Kalundborg med sin gravide kæreste Matilde og parrets søn på to år. Fra næste sommer vil Matilde også være at finde i butikken.