28. maj 2024

Den kommende uge byder på gratis Open Air Filmfestival på Filmtorvet i Holbæk.

Programmet er spækket med gode film. Pladsen åbner to timer før forestilling.

Tirsdag kl. 21.00 vises Druk med Madsa Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe. Filmen er instrueret af Thomas Vinterberg.

Onsdag kl. 21.00 er det Vores mand i Amerika, som er på programmet. Filmen, der er instureret af Christina Rosendah, har Ulrich Thomsen i hovedrollen som Danmarks ambassadør i USA under den tyske besættelse af Danmark.

Torsdag kl. 21.00 er det igen en dansk film, der vises. Det er Retfærdighedens ryttere med Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Andrea Heick Gadeberg, Lars Brygmann. Filmen er instureret af Anders Thomas Jensen. Der er iøvrigt koncert med Askling kl. 20.00.

Fredag kl. 21.00 er det Sound of Metal med Riz Ahmed i hovedrollen en heavy metal-trommeslager, der mister sin hørelse. Filmen er instureret af Darius Marder og var i 2021 nomineret til seks oscarstatuetter og vandt to. En for bedste lyd og en for klipning. Filmens klipper var danske Mikkel E.G. Nielsen.

Lørdag er der to film på plakaten. Den første er familiefilmen Far til Fire & Vikingerne, der vises kl. 16.00. Den anden film er den danske film Lille Sommerfugl af Søren Kragh-Jacobsen og med bl.a. Jesper Christensen, Karen-Lise Mynster, Mia Lyhne og Peder Thomas Pedersen på rollelisten.

Der er gratis adgang til alle filmene, men da der kun er et begrænset antal pladser, er det nødvendigt at reservere forud. Det kan ske på www.kulturbiografen.dk, hvor du også kan se mere om filmene.