10. juni 2023

Foto: Rigspolitiet.

Politiet rykkede tirsdag aften ved 19.30-tiden ud til boligområdet Havevang efter flere borgere havde kontaktet politiet og fortalt, at nogle personer var i slagsmål med hinanden.

Da politiet ankom løb flere personer i hver sin retning, så politiet fik kun tilbageholdt en enkelt for at få opklaret, hvad der kunne være årsagen til uroen. Der var tale om en mand, som trods opfordring herom ikke ønskede at identificere sig over for politiet, så han blev anholdt til fastlæggelse af identiteten. Politiet fik klarlagt, at der var tale om en 22-årig mand fra Holbæk, som blev sigtet for overtrædelse af retsplejeloven, fordi han nægtede at opgive sit navn mv. til politiet.

Hvad årsagen til uroen var, og hvem der havde været involveret, blev politiet ikke umiddelbart klogere på.

Den 22-årige blev efter en times anholdelse løsladt og kan nu forvente at modtage en bøde.

Leave a Reply