23. april 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 34-årig kvinde fra Store Merløse blev onsdag morgen dræbt i et voldsomt sammenstød med en lastbil på rute 14 syd for Osted på Midtsjælland.

Ulykken skete kl. 7.19 i krydset Hovedvejen/Tolstrupvej.

Politi og redning kørte til uheldsstedet, hvor rute 14 blev afspærret i begge retninger og busser omlagt. Den 34-årige kvinde var alvorlig kvæstet, og der blev ydet førstehjælp til hende på stedet, men hendes liv stod ikke til at redde, og hun blev erklæret død af en læge kort efter.

Lastbilchaufføren, en 55-årig mand fra Allerød, var ikke kommet noget fysisk til, men var meget chokeret efter ulykken, men blev afhørt til sagen.

Bilinspektøren undersøgte uheldsstedet for at belyse omstændighederne. Vejen blev åbnet igen omkring kl. 09.08. Der blev rutinemæssigt udtaget blodprøver af parterne i sagen, som er praksis ved alvorlige uheld, for at afklare om nogen var påvirkede under kørslen.

Kvindens pårørende er underrettet.