25. februar 2024

Foto: Rigspolitiet.

Fredag formiddag rykkede politiet ud til coronatestcentret i Elværket på Havnevej i Holbæk, efter en anmeldelse om, at en mand var opfarende og virkede truende på personalet.

Der var tale om en 27-årig mand Kalundborg, som politiet mistænkte for at være påvirket af narkotika og derfor sigtet og visiteret. Politiet fandt dog ikke noget narkotika på ham, men fandt i stedet en kniv, som han efter politiets mening ikke havde noget anerkendelsesværdigt formål til at bære.

Politiet beslaglagde kniven og bortviste manden fra testcentret.

Men på trods af politiet henstillinger ville den 27-årige ikke forlade stedet, og han fortsatte med at være opfarende overfor patruljen. Han blev derfor anholdt for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, så politiet igen kunne oprette ro og orden i området. Han blev løsladt senere på dagen, men han er fortsat sigtet for overtrædelse af våbenloven.