25. februar 2024

Maria From Jakobsen arbejdede som psykolog på Holbæk Sygehus. (Politifoto)

Maria From Jakobsen arbejdede som psykolog på Holbæk Sygehus. (Politifoto)

Thomas Gotthard har, ifølge Ekstrabladet.dk., aflagt fuld tilståelse i sagen om drabet på hans hustru Maria From Jakobsen, som arbejdede på Holbæk Sygehus som psykolog.

I sidste uge gjorde Nordsjællands Politi nye fund relateret til sagen i Sundbylilleområdet ved Frederikssund i Nordsjælland. Fundene blev gjort efter Thomas Gotthard selv havde henledt politiets opmærksomhed på området.

Maria From Jakobsen forsvandt den 26. oktober sidste år, og blev efterlyst af politiet som savnet. Men i midten af november blev hendes mand, præsten Thomas Gotthard, anholdt og sigtet for drab på sin hustru, på det tidspunkt var der nedlagt navneforbud i sagen. Han har siden siddet varetægtsfængslet. I april i år blev der rejst tiltale for drab mod Thomas Gotthard. Han har indtil nu nægtet.

Hverken Nordsjællands Politi som efterforsker sagen, eller Thomas Gotthards forsvarer har overfor Ekstrabladet.dk villet kommentere oplysningerne eller svare på, hvorfor man ikke har meldt den nye udvikling ud.