23. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Torsdag eftermiddag ved 16-tiden blev en 58-årig mandlig cyklist påkørt af en bil.

Uheldet skete i T-krydset Hovedgaden/Søgårdsvej i Undløse, da den mandlige cyklist kom kørende ad Hovedgaden og blev påkørt af en personbil, ført af en 73-årig kvinde fra lokalområdet, som kørte ad Søgårdsvej og ud i krydset, hvor hun havde ubetinget vigepligt. Cyklisten røg ind over kvindens bil og slog sig.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor der var mistanke om, at cyklisten var kommet til skade med sit ben. Han blev kørt til undersøgelse på sygehuset, hvor det blev konstateret, at han var sluppet heldigt fra sammenstødet uden brud.

Politiet oplyser, at man har optaget rapport om uheldet, da der var mistanke om, at en vigepligtsforseelse var årsagen til uheldet.