18. juni 2024

Foto: Michael Johannessen

I dag, lørdag, er bymidten i Holbæk omdannet til kæmpe biludstilling.

Arkivfoto: Michael Johannessen

I dag, lørdag, er bymidten i Holbæk omdannet til kæmpe biludstilling.

Fra klokken 10 til 15 er det muligt, at se på både nye og gamle biler, når Ahlgade, Labæk og en del af Smedelundsgade spærres af og omdannes til gågade, hvor ni forskellige lokale bilforhandlere udstiller biler på Ahlgade. I Smedelundsgade og Labæk vil der være veteranbiler, vetaranmotorcykler og veteranknallerter.

Hvis man har lyst, kan man lørdag også tage en tur i “Orø-Toget” rundt i bymidten. Toget kører mellem kl. 10 og 15 og standser på Torvet, Ahlgade 51, på Nygade v/Den Søde Tand og Foran Meny, Smedelundsgade

Hvis man har lyst til at høre musik, så er der mulighed for det hos Café Isabelle, hvor kvartetten Swing42 spiller jazz. Det sker fra kl 12 til 14. Også på Café X er der live musik. Her spiller Ricki Solo med et musikalske repertoire, der spænder bredt fra grand prix sange til en sikker blanding af pop, rock og dansktop hits.

Afspærringen af bymidten gælder fra kl. 6.00 – 16.00.